Sabancı Kültür Merkezi

Yapımı Sabancı Vakfı tarafından gerçekleştirilen Sabancı Kültür Merkezi’nin kullanım hakkı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne devredilmiştir.

22 Ocak 1990 tarihinde hizmete giren ve Malatya’daki tek kültür merkezi olan Sabancı Kültür Merkezi, toplam 11.442 m2 alan üzerinde kurulmuş olup, 2.500 m2 kapalı alana sahiptir.

Sabancı Kültür Merkezi’nde, 400 kişilik çok amaçlı salon, sergi faaliyetleri için 350 m2’lik sergi salonu, yetişkinler ve çocuklar için 750 m2’lik kütüphane, güzel sanat dalları ve sanat çalışmaları için halkın hizmetine sunulmuş olan 200 m2’lik üç eğitim atölyesi bulunmaktadır.

Adres : İstasyon Virajı No: 35 Malatya
Tel : (422) 212 46 61
Web Adresi : malatyakulturturizm.gov.tr
Bilgisayar Oper. : Üstün Özdemir
E-Posta : ustun444@hotmail.com
İl Kültür ve Turizm Müdürü : Derviş Özbay
Tel : (422) 323 29 42
Faks : (422) 323 29 12

Bu formu doldurarak Sabancı Vakfı (Veri Sorumlusu) tarafından iletişim formu ve e-bülten aboneliği kapsamında elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Sabancı Vakfı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, şahsınızla iletişime geçilmesi için kullanılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.