Sadıka Sabancı Kütüphanesi

1985 yılında Sabancı Vakfı tarafından restorasyonu yaptırılan Ankara Devlet Resim ve Heykel Müzesi'nin içinde hizmet vermeye başlayan Sadıka Sabancı Kütüphanesi'nin 40 kişilik okuyucu kapasitesi mevcuttur.

Adres : Talatpaşa Bulvarı Opera Meydanı-Altındağ-Ankara
Tel : (312) 310 20 94
Faks : (312) 311 82 64
Müdür : Ayşegül Canan Ortakçı
Web Adresi : www.kulturturizm.gov.tr

Bu formu doldurarak Sabancı Vakfı (Veri Sorumlusu) tarafından iletişim formu ve e-bülten aboneliği kapsamında elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Sabancı Vakfı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, şahsınızla iletişime geçilmesi için kullanılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.