Şevket Sabancı Kütüphanesi - Yıldız Teknik Üniversitesi

Şevket Sabancı Kütüphanesi, Sabancı Vakfı tarafından yaptırılarak işletilmek üzere Üniversite Rektörlüğü’ne devredilmiştir.

Yıldız Teknik Üniversitesi bünyesinde 1986 yılında hizmet vermeye başlayan Şevket Sabancı Kütüphanesi toplam 2.764 m2 alan üzerinde kurulmuş olup, 2.264 m2 kapalı alana sahiptir.

Tüm Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri, akademik ve idari personeli üye olmak koşulu ile kütüphaneden ve ödünç verme hizmetinden yararlanabilir. Ayrıca, diğer üniversitelerin yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile öğretim elemanları, araştırmacılar, Yıldız Teknik Üniversitesi mezunları ve özel sektör mensupları Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı'nca belirlenen koşullar çerçevesinde kütüphaneden yararlanabilmektedir.

İletişim Bilgileri

Adres :