2009 Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi

4 Haziran 2009'da Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen ödül törenine Türkan Sabancı, Dilek Sabancı ve Sabancı Vakfı Genel Müdürü Hüsnü Paçacıoğlu katıldı.

2009 Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi

Dilek Sabancı törende yaptığı konuşmada "Okulu ilk 3 derece ile bitiren öğrenciler ile en başarılı 3 öğretmeni kutlayarak, mezun olan kardeşlerime üniversite sınavında başarılar diliyorum" dedi. Derece alan 3 öğrenciye ödül sertifikaları ve hediye çekleri Dilek Sabancı tarafından verildi. Törene katılan Türkan Sabancı ise en başarılı 3 öğretmene ödül sertifikalarını ve hediye çeklerini verdi.

Birincilik

Dilara Saadetnejat

İkincilik

Duygu Muhiddin

Üçüncülük

Elif İpek İpekoğlu

Bu formu doldurarak Sabancı Vakfı (Veri Sorumlusu) tarafından iletişim formu ve e-bülten aboneliği kapsamında elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Sabancı Vakfı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, şahsınızla iletişime geçilmesi için kullanılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.