2016 Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi

2 Haziran 2016 tarihinde Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen ödül törenine Sabancı Vakfı Genel Müdür Yardımcısı İsmail Kemal Gürleyik ve Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı katıldı.

2016 Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi

Açılış konuşmalarının ardından derece alan 3 öğrenciye başarı sertifikaları ve ödül çekleri verildi.

Birincilik

Görkem Çakır

İkincilik

Andaç Göktürk

Üçüncülük

Soner Cem Gür

Bu formu doldurarak Sabancı Vakfı (Veri Sorumlusu) tarafından iletişim formu ve e-bülten aboneliği kapsamında elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Sabancı Vakfı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, şahsınızla iletişime geçilmesi için kullanılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.