2018 Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi

14 Mayıs 2018 tarihinde Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen ödül törenine Melisa Tapan ve Sabancı Vakfı Genel Müdür Yardımcısı İsmail Kemal Gürleyik katıldı.

2018 Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi

Melisa Tapan konuşmasının ardından derece alan 3 öğrenciye başarı sertifikalarını ve ödül çeklerini verdi.

Birincilik Hülya Çağla Azaklı
İkincilik Senanur Meriç
Üçüncülük Yunus Emre Topal

Bu formu doldurarak Sabancı Vakfı (Veri Sorumlusu) tarafından iletişim formu ve e-bülten aboneliği kapsamında elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Sabancı Vakfı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, şahsınızla iletişime geçilmesi için kullanılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.