Hacı Ömer Sabancı Teknik Öğrenci Yurdu

Yapımı Sabancı Holding ve Türk Eğitim Vakfı tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen Hacı Ömer Sabancı Teknik Öğrenci Yurdu’nun kullanım hakkı Milli Eğitim Bakanlığı’na devredilmiştir.

5 Ocak 1972 tarihinde Adana’nın kurtuluşu ile aynı günde hizmet vermeye başlayan Hacı Ömer Sabancı Teknik Öğrenci Yurdu toplam 7.436 m2 alan üzerinde kurulmuş olup, 3.980 m2 kapalı alana sahiptir.

Hacı Ömer Sabancı Teknik Öğrenci Yurdu, Şehit İdari Ataşe Bora Süelkan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile ortak çalışmaktadır.

Yurtta 300 öğrenci barınabilmektedir. Ayrıca, yurtta kalmayıp sadece öğle yemeğinden yararlanan 150 Meslek Lisesi öğrencisi bulunmaktadır. Yurt binasında öğrenci ve öğretmenler için dinlenme odaları, 120 kişilik konferans salonu, her biri 300 kişilik olmak üzere 3 etüt odası, özel çalışma odaları, yemek salonu, televizyon ve sinema odalarının yanı sıra bahçede basketbol sahası bulunmaktadır.

Adres : Turhan Cemal Beriker Bulvarı No:175 Seyhan - Adana
Tel : (322) 436 11 06 Dahili:141
Faks : (322) 435 76 46
Web Adresi : adanamotormeslek.meb.k12.tr
E-Posta : adanamotormeslek@hotmail.com
Müdür : Murat İnce

Bu formu doldurarak Sabancı Vakfı (Veri Sorumlusu) tarafından iletişim formu ve e-bülten aboneliği kapsamında elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Sabancı Vakfı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, şahsınızla iletişime geçilmesi için kullanılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.