Hacı Sabancı Kız Öğrenci Yurdu

Yurt, Sabancı Vakfı tarafından yaptırılarak kullanım hakkı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü’ne devredilmiştir.

1976 yılında hizmet vermeye başlayan Hacı Sabancı Kız Öğrenci Yurdu, toplam 4.760 m2 alan üzerinde kurulmuş olup, 3.720 m2 kapalı alana sahiptir.

Şehir merkezinde bulunan Hacı Sabancı Kız Öğrenci Yurdunda yükseköğrenim gören 400 kız öğrenci barınabilmektedir.

Hacı Sabancı Kız Öğrenci Yurdu 7 kattan oluşmaktadır. Yurt binasında öğrenci yatakhanesi olarak kullanılan 52 oda, çamaşır ve ütü için kullanılabilen 4 oda, çalışma için 3 salon, çizim odası, yemek salonu ve kantin bulunmaktadır. Yurtta ayrıca internet bağlantısı mevcuttur ve her gün sıcak su verilmektedir.

Adres : Cumhuriyet Caddesi Kurtuluş Mahallesi 46/D Seyhan-Adana
Tel : (322) 453 11 36
Faks : (322) 459 80 67
Web Adresi : yurtkur.gsb.gov.tr
Müdür : Sultan Atcı

Bu formu doldurarak Sabancı Vakfı (Veri Sorumlusu) tarafından iletişim formu ve e-bülten aboneliği kapsamında elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Sabancı Vakfı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, şahsınızla iletişime geçilmesi için kullanılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.