Enerjisa Bandırma Fen Lisesi Öğrenci Yurdu

Enerjisa'nın şartlı bağışı ile Sabancı Vakfı tarafından yaptırılan Enerjisa Bandırma Fen Lisesi Öğrenci Yurdu'nun kullanım hakkı Balıkesir Valiliği’ne devredilmiştir.

2010-2011 öğretim yılında hizmet vermeye başlayan Enerjisa Bandırma Fen Lisesi Öğrenci Yurdu, Enerjisa Bandırma Fen Lisesi öğrencilerinin barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla 3.127 m2 olarak inşa edilmiştir.

40 kız ve 60 erkek olmak üzere toplamda 100 öğrenci kapasiteli olarak inşa edilen yurtta yatakhanelerin yanı sıra mutfak, çamaşırhane, yemekhane ve sığınak bulunmaktadır.

Adres : Gönen Yolu No. 61 Bandırma Balıkesir
Tel : (266) 738 13 59
Web Adresi : ebfl.meb.k12.tr
Müdür : Ersin Öztay

Bu formu doldurarak Sabancı Vakfı (Veri Sorumlusu) tarafından iletişim formu ve e-bülten aboneliği kapsamında elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Sabancı Vakfı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, şahsınızla iletişime geçilmesi için kullanılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.