Belkıs Sabancı Öğrenci Yurdu

Gerede İlçesinde bulunan İmam Hatip Lisesi yatılı öğrencilerinin kalacakları yer ihtiyacını karşılamamaya başlamış, bu nedenle müstakil bir yurt ihtiyacı doğmuştur. Sabancı Vakfı bu ihtiyacı karşılama amacıyla mülkiyeti Gerede Belediyesi’ne ait olan Belkıs Sabancı Öğrenci Yurdu'nu yaptırarak kullanım hakkını Milli Eğitim Bakanlığı’na devretmiştir.

200 öğrenci kapasiteli yurt, hem İmam Hatip Lisesi hem de diğer okulların öğrencilerine hizmet vermektedir.

Öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere inşa edilen yurtta yatakhanelerin yanı sıra mutfak, 200 kişilik yemekhane, kütüphane, öğrencilerin ders hazırlıklarını yapabilmeleri için 3 ayrı etüt salonu ve 200 kişilik çok amaçlı salon bulunmaktadır.

Adres : Bolu Caddesi Kitirler Mahallesi Gerede-Bolu
Tel : (374) 311 67 22 - (374) 311 60 41
Faks : (374) 311 33 89
E-Posta : 133003@meb.gov.tr
Web Adresi : geredeihl.meb.k12.tr
Müdür : Kani Parlak

Bu formu doldurarak Sabancı Vakfı (Veri Sorumlusu) tarafından iletişim formu ve e-bülten aboneliği kapsamında elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Sabancı Vakfı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, şahsınızla iletişime geçilmesi için kullanılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.