Sabancı Çocuk Destek Merkezi

1989 yılında 13-18 yaş kız çocuklarına hizmet vermesi amacıyla yetiştirme yurdu olarak Sabancı Vakfı tarafından yaptırılarak kullanım hakkı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na (mülga Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu) devredilmiş olup, Bakanlığın hizmet dönüşümü kapsamında 2016 yılı itibariyle Sabancı Çocuk Destek Merkezi olarak hizmete devam etmektedir.

Sabancı Çocuk Destek Merkezi 2.000 m2 kapalı alana sahiptir.

Sabancı Çocuk Destek Merkezinin 50 kişilik kapasitesi bulunmakta ve refakatsiz 13-18 yaş erkek çocukların barınma ve destek ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Merkezde çocukların eğitim ve sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilmek için çalışma ve dinlenme odaları, toplantı salonu, kütüphane, mutfak, yemekhane ve çamaşırhane bulunmaktadır.

Adres : Erzincan
Tel : (446) 226 57 54
Web Adresi : erzincan.aile.gov.tr
Müdür : Yunus Albayrak

Bu formu doldurarak Sabancı Vakfı (Veri Sorumlusu) tarafından iletişim formu ve e-bülten aboneliği kapsamında elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Sabancı Vakfı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, şahsınızla iletişime geçilmesi için kullanılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.