Sabancı Öğretmenevi

Önceleri Akbank şubesi olarak faaliyet gösteren ve daha sonra banka şubesinin kapanmasıyla boşalan bina 1993 yılında Sabancı Vakfı tarafından bakım-onarımdan geçirilmiş ve öğretmenevi olarak kullanılması amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı’na devredilmiştir.

522 m2'lik kapalı alana sahip olan Sabancı Öğretmenevinde yatakhanelerin yanı sıra 40 kişilik sosyal amaçlı salon ve dinlenme salonu bulunmaktadır.

Bünyan, Kayseri’ye bağlı küçük bir ilçe olmakla birlikte yaz aylarında havasının güzelliğinden ötürü kalabalık ve cıvıl cıvıldır. İlçede başka otel bulunmamaktadır. Konaklama ve kültür hizmeti veren başka yer olmaması Sabancı Öğretmenevine verilen önemi arttırmaktadır.

Sabancı Öğretmenevi, öğretmen yakınlarının sünnet ve düğün törenleri ile resmi ilçe toplantılarına da ev sahipliği yapmaktadır.

Adres : Şehit Enes Bediz Caddesi PTT Karşısı No:15 Bünyan-Kayseri
Tel : (352) 712 11 58
Müdür : Osman Demirel

Bu formu doldurarak Sabancı Vakfı (Veri Sorumlusu) tarafından iletişim formu ve e-bülten aboneliği kapsamında elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Sabancı Vakfı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, şahsınızla iletişime geçilmesi için kullanılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.