Sabancı Öğretmenevi

Daha önceleri Akbank Şubesi olarak hizmet vermekte olan bina, banka şubesinin kapanmasıyla Sabancı Vakfı tarafından bakım-onarımdan geçirilerek öğretmenevine dönüştürülmüştür.

1993 yılında hizmete giren Sabancı Öğretmenevi’nin kullanım hakkı 49 yıllığına Milli Eğitim Bakanlığı’na devredilmiştir.

284 m2'lik kapalı alana sahip olan Sabancı Öğretmenevi, öğretmenlerin eğitim ve öğretim hizmetlerini yürütmelerine olanak sağlayarak, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Adres : Yenice Mah. Enverpaşa Cad. Köksal Apt. No:1 Mucur-Kırşehir
Tel : (386) 812 21 69
Web Adresi : mucur.meb.gov.tr
Müdür : Oktay Bahar

Bu formu doldurarak Sabancı Vakfı (Veri Sorumlusu) tarafından iletişim formu ve e-bülten aboneliği kapsamında elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Sabancı Vakfı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, şahsınızla iletişime geçilmesi için kullanılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.