Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Daha önceleri Akbank Şubesi olarak hizmet vermekte olan bina, banka şubesinin kapanmasıyla Sabancı Vakfı tarafından bakım-onarımdan geçirilerek öğretmenevine dönüştürülmüştür.

1994 yılında hizmete giren Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu'nun kullanım hakkı 49 yıllığına Milli Eğitim Bakanlığı’na devredilmiştir.

İlçe öğretmenlerine hizmet vermekte olan öğretmenevi 331 m2 kapalı alana sahiptir. Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu, öğretmenlerin eğitim ve öğretim hizmetlerini yürütmelerine olanak sağlayarak, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Adres : İzzetbey Mah. Alparslan Türkeş Cad. Papatya Sok. No:2 Çumra-Konya
Tel : (332) 447 10 56
Web Adresi : cumrasabanciogretmeneviveaso.meb.k12.tr
Müdür : Ali Oğuz
E-Posta : ogretmenevicumra@gmail.com

Bu formu doldurarak Sabancı Vakfı (Veri Sorumlusu) tarafından iletişim formu ve e-bülten aboneliği kapsamında elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Sabancı Vakfı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, şahsınızla iletişime geçilmesi için kullanılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.