Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Daha önceleri Akbank Şubesi olarak hizmet vermekte olan bina, banka şubesinin kapanmasıyla Sabancı Vakfı tarafından bakım-onarımdan geçirilerek öğretmenevine dönüştürülmüştür.

1992 yılında hizmete giren Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’nun kullanım hakkı 49 yıllığına Milli Eğitim Bakanlığı’na devredilmiştir.

539 m2 kapalı alana sahip olan Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu, Demirci ilçesinde yaşayan öğretmenlerin sosyal ve ruhsal gelişim ihtiyaçlarının karşılanması, mesleki ve kültürel gelişimlerinin sağlanması amacıyla kurulmuştur.

100 kişilik kullanım kapasitesi olan Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu'nda öğretmenler günü kutlamaları, nişan, düğün törenleri, toplantı ve konferanslar düzenlenmektedir.

Adres : Pazar Mahallesi İbrahim Ethem Akıncı Cad.
No:41 Demirci-Manisa
Tel : (236) 462 34 10
Faks : (236) 462 22 53
Web Adresi : demirciogretmenevi.meb.k12.tr
E-Posta : 971304@meb.k12.tr
Müdür : Bilal Yılmaz

Bu formu doldurarak Sabancı Vakfı (Veri Sorumlusu) tarafından iletişim formu ve e-bülten aboneliği kapsamında elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Sabancı Vakfı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, şahsınızla iletişime geçilmesi için kullanılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.