Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Daha önceleri Akbank Şubesi olarak hizmet vermekte olan bina, banka şubesinin kapanmasıyla Sabancı Vakfı tarafından bakım-onarımdan geçirilerek öğretmenevine dönüştürülmüştür.

1995 yılında hizmete giren Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu'nun kullanım hakkı 49 yıllığına Milli Eğitim Bakanlığı'na devredilmiştir.

369 m2 kapalı alana sahip olan Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu'nda konaklama için mevcut olan oda ve yatakların yanı sıra mutfak, dinlenme odası ve öğretmenlerin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek salon bulunmaktadır.

7 odası bulunan öğretmenevi denize sıfır konumuyla eşsiz bir doğa güzelliğine sahiptir.

Adres : Cumhuriyet Mahallesi 61800 Beşikdüzü-Trabzon
Tel : (462) 871 20 38
E-Posta : calisahmet@mynet.com
Müdür : Ahmet Çalış

Bu formu doldurarak Sabancı Vakfı (Veri Sorumlusu) tarafından iletişim formu ve e-bülten aboneliği kapsamında elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Sabancı Vakfı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, şahsınızla iletişime geçilmesi için kullanılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.