Sosyal Değişim

Genel Bakış

Sabancı Vakfı Hibe Programları ile kadın, genç ve engelli bireylerin eşit fırsatlara sahip olmalarını ve topluma aktif katılımlarını desteklemek amacıyla, bu konularda çalışmalar yürüten sivil toplum kuruluşlarının projelerine destek veriliyor.

Fark Yaratanlar Programı ile “Sıra dışı kişilerin, olağanüstü etkilerini” paylaşarak toplumda farkındalık yaratmak için, sorunlara çözüm üreten “Fark Yarayan” kişilerin ilham veren hikayeleri yayınlanıyor.

Toplumsal Katkılar ile toplumsal ihtiyaçlara yönelik katkılarda bulunuluyor.

Filantropi Seminerleri kapsamında filantropi konusunda yeni anlayış ve yöntemlerin paylaşıldığı öncü etkinlikler düzenleniyor.

Uluslararası İlişkiler kapsamında Avrupa Vakıflar Merkezi (EFC), Girls Not Brides, Clinton Küresel Girişimi, Synergos Küresel Filantropistler Ağı ve benzeri kuruluşlarla işbirlikleri yapılıyor.