Sosyal Değişim

Genel Bakış

Sabancı Vakfı Hibe Programları ile kadın, genç ve engelli bireylerin eşit fırsatlara sahip olmalarını ve topluma aktif katılımlarını desteklemek amacıyla, bu konularda çalışmalar yürüten sivil toplum kuruluşlarının projelerine destek veriliyor.

Fark Yaratanlar Programı ile “Sıra dışı kişilerin, olağanüstü etkilerini” paylaşarak toplumda farkındalık yaratmak için, sorunlara çözüm üreten “Fark Yarayan” kişilerin ilham veren hikayeleri yayınlanıyor.

Toplumsal Katkılar ile toplumsal ihtiyaçlara yönelik katkılarda bulunuluyor.

Filantropi Seminerleri kapsamında filantropi konusunda yeni anlayış ve yöntemlerin paylaşıldığı öncü etkinlikler düzenleniyor.

Uluslararası İlişkiler kapsamında Avrupa Vakıflar Merkezi (EFC), Girls Not Brides, Clinton Küresel Girişimi, Synergos Küresel Filantropistler Ağı ve benzeri kuruluşlarla işbirlikleri yapılıyor.

Bu formu doldurarak Sabancı Vakfı (Veri Sorumlusu) tarafından iletişim formu ve e-bülten aboneliği kapsamında elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Sabancı Vakfı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, şahsınızla iletişime geçilmesi için kullanılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.