2014 Seçilen Projeler

2014 Sabancı Vakfı Hibe Programı’na başvurular 20 Aralık 2013 – 31 Mart 2014 tarihleri arasında gerçekleşmiştir. Program’a 8 ilden 20 proje başvurmuş, bu projelerden 11 tanesi hibe almaya hak kazanmıştır. Jüri değerlendirmesi sonucu hibe almaya hak kazanan projeler şu şekilde belirlenmiştir:

2014 Seçilen Projeler

Bu formu doldurarak Sabancı Vakfı (Veri Sorumlusu) tarafından iletişim formu ve e-bülten aboneliği kapsamında elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Sabancı Vakfı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, şahsınızla iletişime geçilmesi için kullanılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.