2017 Başvuruları

Açık Çağrılı Hibe Programı başvuruları 6 Mart - 28 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılmış, sonuçlar 15 Eylül 2017’de açıklanmıştır.

Açık Çağrılı Hibe Programı kapsamında, kadın, genç ve engelli hedef kitlelerine yönelik eğitim alanında 5 projenin desteklenmesine karar verilmiştir.

Sonuçlar

Yaklaşık iki ay süren başvuru süresince Türkiye’nin 52 farklı ilinden alınan toplam 204 başvuru öncelikle Sabancı Vakfı ekibi, daha sonra bağımsız bir Değerlendirme Kurulu tarafından değerlendirilmiş, son olarak, Mütevelli Heyeti’nin onayından sonra aşağıdaki 5 proje hibe almaya hak kazanmıştır.

HİBE ALMAYA HAK KAZANAN 2017 YILI PROJELERİ

NO PROJE ADI PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ UYGULAMA YERİ ALAN
1 Kız Kardeşler Laboratuvarı Mardin Kültür Derneği Mardin Kadın
2 Ne Var Ne Yok?! Eğitici Eğitimi Cinsel Şiddetle Mücadele Derneği İstanbul Genç