2018 Başvuruları

HİBE PROGRAMI BAŞVURULARI SONA ERDİ!

Sabancı Vakfı 2018 Hibe Programı başvuruları 2 Ocak 2018’de başlamış, 9 Şubat 2018 17.00 itibariyle sona ermiştir.

Hibe Programı kapsamında 52 ilden toplam 217 başvuru alınmıştır. Başvurular ağırlıklı olarak Marmara ve İç Anadolu bölgelerinden gelmiştir. Başvuran kurumların 168’i dernek, 26’sı üniversite, 19’u vakıf ve 4’ü kooperatif olmuştur.

Önümüzdeki dönemde Hibe Programı çerçevesinde alınan başvurular öncelikle Sabancı Vakfı ve bağımsız Değerlendirme Kurulu tarafından değerlendirilecek, son olarak da Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti onayı alınarak hibe alacak projeler belirlenecektir.

Sabancı Vakfı 2018 Hibe Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanan projelere toplam 1.000.000 TL hibe tahsis edilecektir.

Değerlendirme süreci aşağıdaki takvime uygun olarak yürütülecektir:

Süreç Tarih
    Sabancı Vakfı tarafından bilgi ve belgelerin tamlığı ile uygunluğunun kontrol edildiği ön elemenin yapılması 12-15 Şubat 2018
    Başvuran kurumlara ön eleme sonuç bildirimlerinin e-posta ile gönderilmesi 16 Şubat 2018
    Sabancı Vakfı ve Değerlendirme Kurulu tarafından ön değerlendirmenin yapılması 19 Şubat – 29 Mart 2018
    Başvuran kurumlara ön değerlendirme sonuç bildirimlerinin e-posta ile gönderilmesi 30 Mart 2018
    Ön değerlendirmeyi geçen projelerin gerekli ek belgeleri Sabancı Vakfı'na göndermesi 30 Mart – 13 Nisan 2018
    Ön değerlendirmeyi geçen projelerin Değerlendirme Kurulu tarafından incelenmesi 13 Nisan – 28 Haziran 2018

Değerlendirme Kurulu'nun önerdiği projelerin Mütevelli Heyeti tarafından değerlendirilmesi

Sonuçların duyurulması ve hibe almaya hak kazanan ve kazanamayan proje sahiplerine son değerlendirme sonuç bildirimlerinin e-posta ile iletilmesi

29 Haziran 2018