2018 Başvuruları

HİBE PROGRAMI BAŞVURULARI AÇILDI!

Başvuru Kuralları

Hibe Programı’na;

• T.C. Yasalarına göre kurulmuş ve  Türkiye’de yerleşik;  Dernek, Vakıf, Kooperatif ve Üniversiteler tarafından geliştirilen,
  • Proje geliştirme ve uygulama aşamasında ortaklıkları bulunan,
  • Proje başına en az 50.000 TL, en fazla 200.000 TL hibe talep eden,
  • Temel faaliyetleri Türkiye sınırları içinde olan ve en fazla 12 ay süren eğitim alanındaki projeler başvuruda bulunabilecektir.
  • Başvuru Yöntemi

• Online proje başvuru sistemine kayıt olarak giriş yapmadan önce, program hakkında detaylı bilgi içeren Proje Başvuru Rehberi’ni dikkatle okuyunuz.
  • Daha fazla bilgi edinmek için  mutlaka Sıkça Sorulan Sorular bölümünü inceleyiniz.
  • Hazır olduğunuzda, aşağıdaki adımları izleyerek Online Proje Başvuru Formunu doldurunuz.
  • Online proje başvuru sürecini başlatmak için öncelikle bir proje koduna sahip olmanız gerekmektedir. Proje kodunuzu alabilmek için Kayıt sayfasındaki formu doldurmanız yeterlidir.
  • Kaydetmiş olduğunuz e-posta adresine gönderilecek olan “proje kodunuz” ve oluşturduğunuz “şifreniz” sayesinde Online Proje Başvuru Sistemine dilediğiniz zaman giriş yapabilirsiniz.
  • Başvuru Süreci

2018 Hibe Programı başvuruları, 2 Ocak 2018 tarihi itibariyle kabul edilmeye başlanacaktır. Başvurular için son tarih 9 Şubat 2018 17.00 olarak  belirlenmiştir. Başvuru süreci aşağıdaki takvime uygun olarak yürütülecektir:

Süreç Tarih
    Sabancı Vakfı tarafından bilgi ve belgelerin tamlığı ile uygunluğunun kontrol edildiği ön elemenin yapılması 12-15 Şubat 2018
    Başvuran kurumlara ön eleme sonuç bildirimlerinin e-posta ile gönderilmesi 16 Şubat 2018
    Sabancı Vakfı ve Değerlendirme Kurulu tarafından ön değerlendirmenin yapılması 19 Şubat – 29 Mart 2018
    Başvuran kurumlara ön değerlendirme sonuç bildirimlerinin e-posta ile gönderilmesi 30 Mart 2018
    Ön değerlendirmeyi geçen projelerin gerekli ek belgeleri Sabancı Vakfı'na göndermesi 30 Mart – 13 Nisan 2018
    Ön değerlendirmeyi geçen projelerin Değerlendirme Kurulu tarafından incelenmesi 13 Nisan – 28 Haziran 2018

Değerlendirme Kurulu'nun önerdiği projelerin Mütevelli Heyeti tarafından değerlendirilmesi

Sonuçların duyurulması ve hibe almaya hak kazanan ve kazanamayan proje sahiplerine son değerlendirme sonuç bildirimlerinin e-posta ile iletilmesi

29 Haziran 2018