2019 Başvuruları

Açık Çağrılı Hibe Programı başvuruları 2 Ocak - 8 Şubat 2019 tarihleri arasında yapılmış, sonuçlar 24 Haziran 2019’da açıklanmıştır.

Açık Çağrılı Hibe Programı kapsamında, kadın, genç ve engelli hedef kitlelerine yönelik eğitim alanında 8 projenin desteklenmesine karar verilmiştir.

Sonuçlar

Yaklaşık altı hafta süren başvuru süresince Türkiye’nin 59 farklı ilinden alınan toplam 256 başvuru öncelikle Sabancı Vakfı ekibi, daha sonra bağımsız bir Değerlendirme Kurulu tarafından değerlendirilmiş, son olarak, Mütevelli Heyeti’nin onayından sonra aşağıdaki 8 proje hibe almaya hak kazanmıştır.

HİBE ALMAYA HAK KAZANAN 2019 YILI PROJELERİ

NO PROJE ADI PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ UYGULAMA YERİ ALAN
1 Güçlü Kadın Güçlü Kooperatif S.S. Genç İşi Bilimsel Araştırma ve Geliştirme Eğitim Kooperatifi Antalya, Hatay, İstanbul, Karabük, Konya Kadın
2 Kadınlar Işığıyla Madeni Aydınlatıyor Madenci Kadınlar Dayanışma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Eskişehir Kadın