2019 Başvuruları

Kadın, Genç ve Engellilerin eşit fırsatlara sahip olmalarını ve topluma aktif katılımlarını destekleyen Sabancı Vakfı, sivil toplum kuruluşlarının “Eğitim” alanında uygulayacağı projeleri bekliyor. Hibe Programı kapsamında alınacak online başvurular 2 Ocak 2019 itibarıyla başlamış olup, 8 Şubat 2019 tarihinde sona erecektir.

HİBE PROGRAMI BAŞVURULARI AÇILDI!

Başvuru Kuralları

Hibe Programı’na;

• T.C. Yasalarına göre kurulmuş ve Türkiye’de yerleşik; Dernek, Vakıf, Kooperatif ve Üniversiteler tarafından geliştirilen,
  • Proje geliştirme ve uygulama aşamasında ortaklıkları bulunan,
  • Proje başına en az 50.000 TL, en fazla 200.000 TL hibe talep eden,
  • Temel faaliyetleri Türkiye sınırları içinde olan ve en fazla 12 ay süren eğitim alanındaki projeler başvuruda bulunabilecektir.
  • Başvuru Yöntemi

• Online proje başvuru sistemine kayıt olarak giriş yapmadan önce, program hakkında detaylı bilgi içeren Proje Başvuru Rehberi’ni dikkatle okuyunuz.
  • Daha fazla bilgi edinmek için mutlaka Sıkça Sorulan Sorular bölümünü inceleyiniz.
  • Hazır olduğunuzda, aşağıdaki adımları izleyerek Online Proje Başvuru Formunu doldurunuz.
  • Online proje başvuru sürecini başlatmak için öncelikle bir proje koduna sahip olmanız gerekmektedir. Proje kodunuzu alabilmek için Kayıt sayfasındaki formu doldurmanız yeterlidir.
  • Kaydetmiş olduğunuz e-posta adresine gönderilecek olan proje kodunuz ve oluşturduğunuz şifreniz sayesinde Online Proje Başvuru Sistemine dilediğiniz zaman giriş yapabilirsiniz.
  • Başvuru Süreci

2019 Hibe Programı başvuruları, 2 Ocak 2019 tarihi itibariyle kabul edilmeye başlanacaktır. Başvurular için son tarih 8 Şubat 2019 17.00 olarak belirlenmiştir. Başvuru süreci aşağıdaki takvime uygun olarak yürütülecektir:

Süreç Tarih
    Sabancı Vakfı tarafından bilgi ve belgelerin tamlığı ile uygunluğunun kontrol edildiği ön elemenin yapılması 11-15 Şubat 2019
    Başvuran kurumlara ön eleme sonuç bildirimlerinin e-posta ile gönderilmesi 18 Şubat 2019
    Sabancı Vakfı ve Değerlendirme Kurulu tarafından ön değerlendirmenin yapılması 19 Şubat – 5 Nisan 2019
    Başvuran kurumlara ön değerlendirme sonuç bildirimlerinin e-posta ile gönderilmesi 8 Nisan 2019
    Ön değerlendirmeyi geçen projelerin gerekli ek belgeleri Sabancı Vakfı'na göndermesi 8 – 19 Nisan 2019
    Ön değerlendirmeyi geçen projelerin Değerlendirme Kurulu tarafından incelenmesi 19 Nisan – 23 Haziran 2019

Değerlendirme Kurulu'nun önerdiği projelerin Mütevelli Heyeti tarafından değerlendirilmesi

Sonuçların duyurulması ve hibe almaya hak kazanan ve kazanamayan proje sahiplerine son değerlendirme sonuç bildirimlerinin e-posta ile iletilmesi

24 Haziran 2019