2020 Başvuruları

SABANCI VAKFI'NDAN HİBE DESTEĞİ ALACAK PROJELER BELLİ OLDU

Açık Çağrılı Hibe Programı başvuruları 2 Ocak - 10 Şubat 2020 tarihleri arasında yapılmış, sonuçlar 24 Haziran 2020’de açıklanmıştır.

Açık Çağrılı Hibe Programı kapsamında, kadın, genç ve engelli hedef kitlelerine yönelik eğitim alanında 8 projenin desteklenmesine karar verilmiştir.

Yaklaşık altı hafta süren başvuru süresince Türkiye’nin 58 ilinden alınan toplam 254 başvuru öncelikle Sabancı Vakfı ekibi, daha sonra bağımsız bir Değerlendirme Kurulu tarafından değerlendirilmiş, son olarak, Mütevelli Heyeti’nin onayından sonra aşağıdaki 8 proje hibe almaya hak kazanmıştır.

HİBE ALMAYA HAK KAZANAN 2020 YILI PROJELERİ

NO PROJE ADI PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ UYGULAMA YERİ ALAN
1 Gücümün Farkındayım, İşimin Başındayım Afyonkarahisar İş Kadınları Derneği Afyonkarahisar Kadın
2 Dokunsal Öğrenme & Değerlendirme Altı Nokta Körler Vakfı İstanbul Engelli