2020 Başvuruları

HİBE PROGRAMI BAŞVURULARI AÇILDI!

Başvuru Kuralları

Hibe Programı'na;

• T.C. yasalarına göre kurulmuş ve Türkiye’de yerleşik; Dernek, Vakıf, Kooperatif ve Üniversiteler tarafından geliştirilen,
  • Proje geliştirme ve uygulama aşamasında ortaklıkları bulunan,
  • Proje başına en az 50.000 TL, en fazla 250.000 TL hibe talep eden,
  • Temel faaliyetleri Türkiye sınırları içinde olan ve en fazla 12 ay süren eğitim alanındaki projeler başvuruda bulunabilecektir.

Başvuru Yöntemi

• Online proje başvuru sistemine kayıt olarak giriş yapmadan önce, program hakkında detaylı bilgi içeren Proje Başvuru Rehberi’ni dikkatle okuyunuz.
  • ha fazla bilgi edinmek için mutlaka Sıkça Sorulan Sorular bölümünü inceleyiniz.
  • Hazır olduğunuzda, aşağıdaki adımları izleyerek Online Proje Başvuru Formunu doldurunuz.
  • Online proje başvuru sürecini başlatmak için öncelikle bir proje koduna sahip olmanız gerekmektedir. Proje kodunuzu alabilmek için Kayıt sayfasındaki formu doldurmanız yeterlidir.
  • Kaydetmiş olduğunuz e-posta adresine gönderilecek olan “proje kodunuz” ve oluşturduğunuz “şifreniz” sayesinde Online Proje Başvuru Sistemi'ne dilediğiniz zaman giriş yapabilirsiniz.

Başvuru Süreci

2020 Hibe Programı başvuruları, 2 Ocak 2020 tarihi itibariyle kabul edilmeye başlanacaktır. Başvurular için son tarih 10 Şubat 2020 17.00 olarak belirlenmiştir. Başvuru süreci aşağıdaki takvime uygun olarak yürütülecektir.

Süreç Tarih
Sabancı Vakfı tarafından bilgi ve belgelerin tamlığı ile uygunluğunun kontrol edildiği ön elemenin yapılması 11-14 Şubat 2020
Başvuran kurumlara ön eleme sonuç bildirimlerinin e-posta ile gönderilmesi 17 Şubat 2020
Sabancı Vakfı ve Değerlendirme Kurulu tarafından ön değerlendirmenin yapılması 18 Şubat - 3 Nisan 2020