Cinsiyetçi Dile Karşı Medya - İzleyici El Ele

Kurum: Karadeniz Kadın Dayanışma Derneği
İl: Trabzon
Hibe Tutarı: 35.570 TL
Proje Ortağı: Trabzon Gazeteciler Cemiyeti, KARKADDER, Karadeniz Teknik Üniversitesi
Proje Süresi: 1 Ekim 2009 - 1 Haziran 2010

Hedef Grup

Trabzon’da görsel ve yazılı medyada görev yapan 22 basın mensubu, KTÜ İletişim Fakültesinde eğitim alan 15 iletişim fakültesi öğrencisi ile kadın kuruluşlarında yer alan 20 kadın olmak üzere toplam 57 kişi

Proje Özeti

Trabzon’daki yerel medya mensupları, kadın kuruluşu temsilcileri ve iletişim fakültesi öğrencilerine yönelik toplumsal cinsiyet ve medya eğitimleri planlanmıştır. Basın kuruluşlarında görev yapan kişiler arasında yarışma düzenlenmiştir. Ulusal basının, Türkiye’de medya ve kadın konusunda deneyimli uzman kişilerin katılımıyla bir panel gerçekleştirilmiştir. Trabzon medyası ve basın mensuplarının toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda bilinçlendirilmesi hedeflenmiştir.

DİĞER PROJELER

Bu formu doldurarak Sabancı Vakfı (Veri Sorumlusu) tarafından iletişim formu ve e-bülten aboneliği kapsamında elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Sabancı Vakfı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, şahsınızla iletişime geçilmesi için kullanılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.