Eğitimde İyi Örnekler Konferansı – 13 Nisan 2019

Sabancı Vakfı, Eğitim Reformu Girişimi tarafından düzenlenen Eğitimde İyi Örnekler Konferansı’nın başlangıcından itibaren her yıl Sabancı Üniversitesi ile birlikte ana destekçisidir.

2004'ten bu yana Eğitimde İyi Örnekler Konferanslarında 17.549 katılımcı 1.772 iyi uygulama ve materyal örneği etrafında bir araya geldi. 13 Nisan 2019 tarihlerinde 16.sı gerçekleştirilen Eğitimde İyi Örnekler Konferansı üreten ve iyi örneklerini paylaşmak isteyen eğitimcilerin bir araya gelmesini sağlayacak yeni platformlar oluşturmayı hedeflemektedir. İyi örnek sunuşlarının yanı sıra atölye çalışmaları, poster sunumları ile zenginleştirilen konferans, katılımcıların eğitime ilişkin farklı konularda yüz yüze tartışma fırsatı bulabildiği bir diyalog zemini oluşturmaktadır. Konferansta, Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri, öğretmenler, akademisyenler, sivil toplum kuruluşlarından temsilciler, veliler, özel sektörden eğitime ilgi duyan kişiler ve öğrenciler, basın mensupları, farklı alanlarda ve düzeylerde iletişim ve işbirliği olanağı bulabilmektedirler.

2019 yılında gerçekleştirilen 16. Eğitimde İyi Örnekler Konferansı, “Merak Edenler” temasıyla 13 Nisan tarihinde Sabancı Üniversitesi kampüsünde düzenlendi.

16. Eğitimde İyi Örnekler Konferansı'nda, bu yıl 55 ilden başvuru alındı. Konferansta 57 sözlü, 18 poster iyi örnek sunumu, ilham veren konuşmalar, özel oturumlar, atölyeler ve yan etkinlikler 1.053 katılımcı ile paylaşıldı.

Detaylı bilgi için www.egitimdeiyiornekler.org sitesini ve facebook.com/egitimdeiyiornekler Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.