Fark Yaratanlar

Sabancı Vakfı’nın, toplumsal gelişmeye katkıda bulunan "olağanüstü kişilerin sıra dışı öykülerini" anlattığı Fark Yaratanlar Programı’nın sekizinci sezonu tamamlandı!

Sabancı Vakfı, 2009 yılından bu yana Fark Yaratanlar’ın hikâyelerini Türkiye ile paylaşıyor, farkındalık yaratıyor, izleyenleri teşvik ederek onlara ilham veriyor.

2009-2017 yayın döneminde, sekiz sezon boyunca halkın aday gösterdiği 2.200 başvuru arasından Danışma Kurulu’nun seçimi ile 160 Fark Yaratan kişi ve kurumun ilham veren hikâyesi çekildi ve yayınlandı.

Fark Yaratanlar sekizinci sezonun son videosu

Fark YaratanKimdir?

• Çevresindeki sorunlara duyarsız kalmayan.
  • Sorunlar karşısında çözümün parçası olmayı seçen.
  • Hikayesiyle çevresine ilham veren.
  • Aktif vatandaşlık örneği sergileyen.

NelerYapar?

• Çevreyi korur.
  • Eğitim-öğrenime destek verir.
  • Ekonomik gelişimi sağlar.
  • Kültür-sanata katkıda bulunur.
  • Halkın sağlığını destekler.
  • Toplumsal adaleti geliştirir.
  • Yurttaşların katılımını teşvik eder.

Nasıl BaşvuruYapılır?

Başvuru Formu doldurulur. Kişi, isterse kendini de aday gösterebilir. HEMEN BAŞVUR

Fark YaratanNasılSeçilir?

• Ön değerlendirme yapılır.
  • Değerlendirme Kurulu tarafından seçilir.

SonraNe Oluyor?

• Fark Yaratan'ın hikayesi videolaştırılır .
  • Videolar sosyal medya ve haber mecralarında yayınlanır.

FarkYaratanOlmak KişiyeNe Kazandırır?

Fark Yaratanlar ağının içine girer.
Diğer Fark Yaratanlar’la ortak çalışma imkanı bulur.
Siz de bir "Fark Yaratan" olduğunuzu düşünüyor ya da “Fark Yaratan” birini tanıyorsanız buradan aday gösterebilirsiniz. HEMEN BAŞVUR

Bu formu doldurarak Sabancı Vakfı (Veri Sorumlusu) tarafından iletişim formu ve e-bülten aboneliği kapsamında elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Sabancı Vakfı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, şahsınızla iletişime geçilmesi için kullanılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.