PAPUDUK

Çocuklara; hayvan ve doğa sevgisi kazandıracak, sorularla düşündürtecek, görev kartlarıyla interaktif, kutu oyunu ile eğlenceli bir öğrenme imkânı sunacak kitap serisi hazırlanıyor.

8-10 yaş grubu çocuklar, öncelikle 11 kitabı okuyarak temel hayvan hakları ve ihlâlleri ile temel ekoloji konusunda bilgi sahibi olacaklar. Her kitabın sonunda, o kitabın temasına dair özel bir metotla hazırlanmış sorular ve oyunla, öğrendiklerini pekiştirecekler. Tüm kitaplar bittiğinde aynı seriyi okuyan arkadaşları ile bir kutu oyunu oynayabilecekler.

11 kitaptan oluşması planlanan çocuk kitabı serisinin temaları;

• Papuduk ve Süslü Kral (Kürk)
  • Meşe Palamudu (Ormanlar, Ekoloji)
  • Yunus Parkları
  • Barınak ve Petshop’lar
  • Plastik Atık & Sıfır Atık
  • Sirkler
  • Sürdürülebilir Enerji
  • Hayvanat Bahçeleri
  • Faytonlar
  • Hayvan Deneyleri
  • Yeryüzü ile Oyunlar

Kitap serisi, uygulamalar ve kutu oyunu engelli çocuklar için erişilebilir olarak tasarlanacaktır.