Papuduk

Çocuklara; hayvan ve doğa sevgisi kazandıracak, sorularla düşündürtecek, görevleriyle interaktif, kutu oyunu ile eğlenceli bir öğrenme imkânı sunacak kitap serisi hazırlanıyor.

7-9 yaş grubu çocuklar, öncelikle kitapları okuyarak hayvanların ve doğanın başına gelenler üzerinden temel hayvan hakları ihlâlleri ve temel ekoloji konusunda bilgi sahibi olacaklar. Her kitabın sonunda, o kitabın temasına dair özel bir metotla hazırlanmış sorular ve oyunla, öğrendiklerini pekiştirecekler. Kitapları okuduklarında aynı seriyi okuyan arkadaşları ile bir kutu oyunu oynayabilecekler.

Engelli çocuklar için kitap serisinin erişilebilir versiyonu da hazırlanacaktır.

Bu formu doldurarak Sabancı Vakfı (Veri Sorumlusu) tarafından iletişim formu ve e-bülten aboneliği kapsamında elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Sabancı Vakfı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, şahsınızla iletişime geçilmesi için kullanılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.