PAPUDUK

Çocuklara; hayvan ve doğa sevgisi kazandıracak, sorularla düşündürtecek, görev kartlarıyla interaktif, kutu oyunu ile eğlenceli bir öğrenme imkânı sunacak kitap serisi hazırlanıyor.

8-10 yaş grubu çocuklar, öncelikle 11 kitabı okuyarak temel hayvan hakları ve ihlâlleri ile temel ekoloji konusunda bilgi sahibi olacaklar. Her kitabın sonunda, o kitabın temasına dair özel bir metotla hazırlanmış sorular ve oyunla, öğrendiklerini pekiştirecekler. Tüm kitaplar bittiğinde aynı seriyi okuyan arkadaşları ile bir kutu oyunu oynayabilecekler.

11 kitaptan oluşması planlanan çocuk kitabı serisinin temaları;

• Papuduk ve Süslü Kral (Kürk)
  • Meşe Palamudu (Ormanlar, Ekoloji)
  • Yunus Parkları
  • Barınak ve Petshop’lar
  • Plastik Atık & Sıfır Atık
  • Sirkler
  • Sürdürülebilir Enerji
  • Hayvanat Bahçeleri
  • Faytonlar
  • Hayvan Deneyleri
  • Yeryüzü ile Oyunlar

Kitap serisi, uygulamalar ve kutu oyunu engelli çocuklar için erişilebilir olarak tasarlanacaktır.

Bu formu doldurarak Sabancı Vakfı (Veri Sorumlusu) tarafından iletişim formu ve e-bülten aboneliği kapsamında elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Sabancı Vakfı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, şahsınızla iletişime geçilmesi için kullanılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.