Yerelde Sivil Toplumun Desteklenmesi

Amacı : Yerel sivil toplum kuruluşlarının fonlara erişiminin sağlanması
Bölge : Trabzon
Hibe Tutarı : 106.000 TL
Proje Ortağı : Karadeniz Yazarlar Birliği Derneği, Trabzon Valiliği Yerel Eşitlik Birimi
Proje Süresi : 15 Temmuz 2016 - 14 Temmuz 2017
Durumu : Devam Ediyor
Proje Yılı : 2016

Mevcut Durum

Trabzon’daki sivil toplum kuruluşlarının kaynak bulma, kullanma, kamu kurumlarıyla ve diğer STK’larla işbirliği yapma konusunda eksiklikleri bulunmaktadır. Özellikle kadın alanında çalışan yerel STK’lar kaynak bulamadıkları için planladıkları çalışmaları yapamamakta ve yalnız kalmaktadır. İldeki kamu-STK işbirliğini tekrar harekete geçirecek ve kadın alanında çalışan STK’ları güçlendirecek bir çalışmaya ihtiyaç vardır.

Projenin Hedefledikleri

• Trabzon'da:
    • Kadın alanında çalışan 10 STK’dan 25 katılımcı ile 3 günlük bir atölye yaparak ildeki ihtiyaçlar tespit edilecek.
    • Geliştirilen projeler arasından seçilecek 4 projeye mikro hibe verilecek.
    • Projeler ile valiliğin yerel eşitlik eylem planlarına katkıda bulunulacak.

Bu formu doldurarak Sabancı Vakfı (Veri Sorumlusu) tarafından iletişim formu ve e-bülten aboneliği kapsamında elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Sabancı Vakfı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, şahsınızla iletişime geçilmesi için kullanılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.