Özdemir Sabancı Kapalı Yüzme Havuzu - Çukurova Üniversitesi

1985 yılında Sabancı Vakfı tarafından yaptırılarak hizmet vermeye başlayan yüzme havuzunun kullanım hakkı Çukurova Üniversitesi’ne devredilmiştir.

Çukurova Üniversitesi bünyesinde bulunan Özdemir Sabancı Kapalı Yüzme Havuzu toplam 13.042 m2 alan üzerine kurulmuş olup, 4.042 m2 kapalı alana sahiptir.

Kapalı Yüzme Havuzu, 1,5 metre ile 4,5 metre arası derinliğe sahip, sualtı ragbi yarışmalarının yapılabileceği standartlardaki özel havuzlardan biridir ve bölgenin en modern tesisleri arasında sayılmaktadır.

6 kulvardan oluşan Özdemir Sabancı Kapalı Yüzme Havuzu’nda 500 kişilik tribün, 120 kişilik dolap ve 24 duşluk bulunmaktadır.

Adres : Çukurova Üniversitesi Özdemir Sabancı Kapalı Yüzme Havuzu Yüreğir-Adana
Tel : (322) 338 60 84 Dahili: 3632
Spor Tesisleri Sorumlusu : Ercan Yeldan
Tel : (322) 338 60 84 Dahili: 2568
Web Adresi : www.cu.edu.tr
E-Posta : info@sabanciyuzmehavuzu.com

Bu formu doldurarak Sabancı Vakfı (Veri Sorumlusu) tarafından iletişim formu ve e-bülten aboneliği kapsamında elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Sabancı Vakfı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, şahsınızla iletişime geçilmesi için kullanılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.