Özdemir Sabancı Kapalı Yüzme Havuzu - Çukurova Üniversitesi

1985 yılında Sabancı Vakfı tarafından yaptırılarak hizmet vermeye başlayan yüzme havuzunun kullanım hakkı Çukurova Üniversitesi’ne devredilmiştir.

Çukurova Üniversitesi bünyesinde bulunan Özdemir Sabancı Kapalı Yüzme Havuzu toplam 13.042 m2 alan üzerine kurulmuş olup, 4.042 m2 kapalı alana sahiptir.

Kapalı Yüzme Havuzu, 1,5 metre ile 4,5 metre arası derinliğe sahip, sualtı ragbi yarışmalarının yapılabileceği standartlardaki özel havuzlardan biridir ve bölgenin en modern tesisleri arasında sayılmaktadır.

6 kulvardan oluşan Özdemir Sabancı Kapalı Yüzme Havuzu’nda 500 kişilik tribün, 120 kişilik dolap ve 24 duşluk bulunmaktadır.

İletişim Bilgileri

Adres : Çukurova Üniversitesi Özdemir Sabancı Kapalı Yüzme Havuzu Yüreğir-Adana