Özdemir Sabancı Spor Salonu - Üsküdar Amerikan Lisesi

Mülkiyeti Sağlık Eğitim Vakfına ait olan spor salonu, Sabancı Vakfı tarafından yaptırılarak kullanım hakkı Özel Üsküdar Amerikan Lisesi’ne devredilmiştir.

1991 yılında Üsküdar Amerikan Lisesi bünyesinde hizmet vermeye başlayan Özdemir Sabancı Spor Salonu toplam 3.100 m2 alan üzerinde kurulmuş olup, 1.600 m2 kapalı alana sahiptir.

Üsküdar Amerikan Lisesi, öğrencilerinin spor aktivitelerine katılması için her türlü olanağı sağlayarak onları bu konuda teşvik ediyor ve öğrencilerine yaşam boyu spor ilkesini kazandırmaya çalışıyor. Okul takımları yıl içinde Milli Eğitim Kupası, Kaymakamlık Kupası, Dostluk ligi ve özel maçlar gibi çok sayıda müsabakalara katılıyor.

300 kişilik seyirci kapasitesi olan Özdemir Sabancı Spor Salonu voleybol, basketbol, jimnastik ve badminton gibi sporların yanı sıra tören ve balo gibi öğrenci etkinlikleri için de kullanılmaktadır. Ayrıca salonda 20 kişilik fitness salonu ile 6 masalı bir masa tenisi salonu bulunmaktadır.

Adres : Gazi Caddesi Vakıf Sokak No:1 Bağlarbaşı-Üsküdar-İstanbul
Tel : (216) 333 11 00
Faks : (216) 553 18 18
E-Posta : webmaster@uaa.k12.tr
Web Adresi : www.uaa.k12.tr
Beden Eğitimi Öğretmeni : Okan Satır

Bu formu doldurarak Sabancı Vakfı (Veri Sorumlusu) tarafından iletişim formu ve e-bülten aboneliği kapsamında elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Sabancı Vakfı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, şahsınızla iletişime geçilmesi için kullanılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.