hamburger-menu-img
Geri Basın Bültenleri

Sabancı Vakfı Filantropi Seminerleri Hayırseverlik Alanına Işık Tutmaya Devam Ediyor

22.11.2011

image
Sabancı Vakfı Filantropi Seminerleri Hayırseverlik Alanına Işık Tutmaya Devam Ediyor “Nesilden Nesile Hayırseverlik” Konulu Seminerin Bu Yılki Konukları, Rockefeller Ailesinin Hayırseverlik Mirasını Taşıyan Dr. Peggy Dulany ve Michael Quattrone Olacak

Sabancı Vakfı, vakıflar ve sivil toplum alanındaki yeni yaklaşımları tartışmaya açtığı, sivil toplum, vakıf, özel sektör ve kamu temsilcilerini uluslararası uzmanlarla biraraya getirdiği “Sabancı Vakfı Filantropi Seminerleri”ne devam ediyor. Bu yıl beşincisi düzenlenecek olan seminer, 8 Aralık 2011 tarihinde Sabancı Center, Hacı Ömer Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

Nesilden Nesile Hayırseverlik” konulu seminerin bu yılki konukları, Rockefeller ailesinin hayırseverlik mirasını nesilden nesile taşıyan, David Rockefeller’ın kızı Dr. Peggy Dulany ve torunu Michael Quattrone olacak. Konuşmacılar seminerde, kişisel hikayelerini ve hayırseverlik üzerine izlenimleri ile kendilerine ilham veren konular ve yerelden dünyanın dört bir köşesine uzanan çalışmalarını paylaşacaklar.

Synergos Enstitüsü’nün Yönetim Kurulu Başkanı olan Dr. Peggy Dulany, özellikle Afrika, Asya ve Latin Amerika’da yoksullukla mücadele konusunda önemli çalışmalara imza atıyor. Enstitünün başlıca programlarından biri olan “Global Philanthropists Circle (Küresel Hayırseverlik Ağı)” ileküresel yoksulluk konusunda önemli girişimlerde bulunuyor. Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı’nın da üyesi olduğu Küresel Hayırseverlik Ağı, toplumsal gelişmeye aktif olarak katkıda bulunan 250’den fazla hayırseverin deneyimlerini paylaşarak, gerek kendi toplumlarında gerekse küresel düzeyde fark yaratmalarını amaçlıyor.

Diğer Basın Bültenleri

logo