2021 Başvuruları

Açık Çağrılı Hibe Programı başvuruları 4 Ocak - 10 Şubat 2021 tarihleri arasında yapılmış, sonuçlar 1 Temmuz 2021’de açıklanmıştır.

Açık Çağrılı Hibe Programı kapsamında, kadın, genç ve engelli hedef kitlelerine yönelik eğitim alanında 7 projenin desteklenmesine karar verilmiştir.

Sonuçlar

Yaklaşık altı hafta süren başvuru süresince Türkiye’nin 52 farklı ilinden alınan toplam 345 başvuru öncelikle Sabancı Vakfı ekibi, daha sonra bağımsız bir Değerlendirme Kurulu tarafından değerlendirilmiş, son olarak, Mütevelli Heyeti’nin onayı ile aşağıdaki 7 proje hibe almaya hak kazanmıştır.

HİBE ALMAYA HAK KAZANAN 2021 YILI PROJELERİ

No Kurum Adı Proje Adı Uygulama Yeri Alan
1 Dört Mevsim Yaşam Boyu Oyun ve Öğrenme Derneği Kentime Değer Eskişehir, İzmir Genç
2 Hempa Çocuk Derneği Şehrin Pusulası: Çocuklar Ankara Çocuk/Genç