2021 Başvuruları

SABANCI VAKFI HİBE PROGRAMI BAŞVURULARI AÇILDI!

Başvuru Kuralları

Hibe Programı'na;

• T.C. Yasalarına göre kurulmuş ve Türkiye’de yerleşik; dernek, vakıf, kooperatif ve üniversiteler tarafından geliştirilen,
  • Proje geliştirme ve uygulama aşamasında ortaklıkları bulunan,
  • Proje başına en az 100.000 TL, en fazla 300.000 TL hibe talep eden,
  • Temel faaliyetleri Türkiye sınırları içinde olan ve en fazla 12 ay süren eğitim alanındaki projeler başvuruda bulunabilecektir.

Başvuru Yöntemi

• Online proje başvuru sistemine kayıt olarak giriş yapmadan önce, program hakkında detaylı bilgi içeren Proje Başvuru Rehberi'ni dikkatle okuyunuz.
  • Daha fazla bilgi edinmek için mutlaka Sıkça Sorulan Sorular bölümünü inceleyiniz.
  • Hazır olduğunuzda, aşağıdaki adımları izleyerek Online Proje Başvuru Formu’nu doldurunuz.
  • Online proje başvuru sürecini başlatmak için öncelikle bir proje koduna sahip olmanız gerekmektedir. Proje kodunuzu alabilmek için Kayıt sayfasındaki formu doldurmanız yeterlidir.
  • Kaydetmiş olduğunuz e-posta adresine gönderilecek olan “proje kodunuz” ve oluşturduğunuz “şifreniz” sayesinde Online Proje Başvuru Sistemi’ne dilediğiniz zaman giriş yapabilirsiniz.

Başvuru Süreci

2021 Hibe Programı başvuruları, 4 Ocak 2021 tarihi itibariyle kabul edilmeye başlanacaktır. Başvurular için son tarih 10 Şubat 2021 17.00 olarak belirlenmiştir. Başvuru süreci aşağıdaki takvime uygun olarak yürütülecektir:

Süreç Tarih
Sabancı Vakfı tarafından bilgi ve belgelerin tamlığı ile uygunluğunun kontrol edildiği ön elemenin yapılması 11-14 Şubat 2021
Başvuran kurumlara ön eleme sonuç bildirimlerinin e-posta ile gönderilmesi 16 Şubat 2021
Sabancı Vakfı ve Değerlendirme Kurulu tarafından ön değerlendirmenin yapılması 17 Şubat - 5 Nisan 2021
Başvuran kurumlara ön değerlendirme sonuç bildirimlerinin e-posta ile gönderilmesi 6 Nisan 2021
Ön değerlendirmeyi geçen projelerin gerekli ek belgeleri Sabancı Vakfı'na göndermesi 6 - 16 Nisan 2021
Değerlendirme Kurulu'nun önerdiği projelerin Değerlendirme Kurulu ve Mütevelli Heyeti tarafından incelenmesi 17 Nisan - 30 Haziran 2021
Sonuçların duyurulması ve hibe almaya hak kazanan ve kazanamayan proje sahiplerine son değerlendirme sonuç bildirimlerinin e-posta ile iletilmesi 1 Temmuz 2021