2022 Başvuruları

Hibe Programı Başvuru Sonuçları Açıklandı

Açık Çağrılı Hibe Programı başvuruları 3 Ocak - 9 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılmış, sonuçlar 24 Haziran 2022’de açıklanmıştır.

Açık Çağrılı Hibe Programı kapsamında, kadın, genç ve engelli hedef kitlelerine yönelik eğitim alanında 7 projenin desteklenmesine karar verilmiştir.

Sonuçlar

Yaklaşık altı hafta süren başvuru süresince Türkiye’nin 56 farklı ilinden alınan toplam 303 başvuru öncelikle Sabancı Vakfı ekibi, daha sonra bağımsız bir Değerlendirme Kurulu tarafından değerlendirilmiş, son olarak, Mütevelli Heyeti’nin onayı ile aşağıdaki 7 proje hibe almaya hak kazanmıştır.

HİBE ALMAYA HAK KAZANAN 2022 YILI PROJELERİ

No Proje Adı Kurum Adı Uygulama Yeri Alan
1 Dört Mevsim Yaşam Boyu Oyun ve Öğrenme Derneği Kentime Değer 2 İzmir  Çocuk/Genç
2 Ev Hanımları Destekleme ve Kalkındırma Derneği (EVKAD - Adana) Değişimi Mahallemizden Başlatıyoruz Adana Kadın