23. Devlet Tiyatroları-Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali

Sabancı Vakfı’nın Desteğiyle Düzenlenen “Devlet Tiyatroları - Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali” 23’üncü kez seyirciyle buluşuyor.

23. Devlet Tiyatroları-Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali

Sabancı Vakfı olarak, kültür sanat faaliyetlerinin toplumun her kesimine ulaşması gerektiğine inanıyor; kültür sanatın desteklenmesini önceliklerimizden biri olarak görüyoruz. Bu sebeple 23 yıldır Uluslararası Adana Tiyatro Festivali’ni düzenliyoruz. Sabancı Vakfı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları iş birliğiyle düzenlenen Devlet Tiyatroları - Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde 23’üncü kez perdelerini açmaya hazırlanıyor.

Devlet Tiyatroları - Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali, bu yıl yurt dışından 3, Türkiye’den ise 19 tiyatronun katılımı ile toplam 22 farklı oyuna ev sahipliği yapacak.

Programı öğrenmek için tıklayınız.

Bu formu doldurarak Sabancı Vakfı (Veri Sorumlusu) tarafından iletişim formu ve e-bülten aboneliği kapsamında elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Sabancı Vakfı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, şahsınızla iletişime geçilmesi için kullanılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.