23. Devlet Tiyatroları-Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali

Sabancı Vakfı’nın Desteğiyle Düzenlenen “Devlet Tiyatroları - Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali” 23’üncü kez seyirciyle buluşuyor.

23. Devlet Tiyatroları-Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali

Sabancı Vakfı olarak, kültür sanat faaliyetlerinin toplumun her kesimine ulaşması gerektiğine inanıyor; kültür sanatın desteklenmesini önceliklerimizden biri olarak görüyoruz. Bu sebeple 23 yıldır Uluslararası Adana Tiyatro Festivali’ni düzenliyoruz. Sabancı Vakfı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları iş birliğiyle düzenlenen Devlet Tiyatroları - Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde 23’üncü kez perdelerini açmaya hazırlanıyor.

Devlet Tiyatroları - Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali, bu yıl yurt dışından 3, Türkiye’den ise 19 tiyatronun katılımı ile toplam 22 farklı oyuna ev sahipliği yapacak.

Programı öğrenmek için tıklayınız.